Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ağustos 2016 - 11:33 Yorum: 0

Başkan Doğan, KOÜ Hastanesi’ne ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi ve Hastane Müdürü Doç.

Başkan Doğan, KOÜ Hastanesi’ne ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi ve Hastane Müdürü Doç. Dr. Yunus Taştan'ı ziyaret etti.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk ve Hastane Müdürü Doç. Dr. Yunus Taştan'ı ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, hastane çalışmaları ve yönetimi konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Bizim gözbebeğimiz olan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanemiz hem ülkemize, hem de şehrimize hizmet eden önemli bir kuruluştur. Yıllarca hekimlik yapmış biri olarak kolaylıkla söyleyebilirim ki, sağlık hizmetleri ve sağlık yönetimi dünyanın en hassas, en zor işlerinden biridir. Biz, yerel yönetimler olarak her zaman üniversitemizin yanındayız. Üniversitemizle birçok konuda işbirliği içerisindeyiz. Güzel Sanatlar Fakültemizle "İzmit'te Sanat Var" sloganımızla çalışmalar yürütüyoruz. Başka fakültelerle de yakın istişare içeresindeyiz ve projeler geliştiriyoruz. Benim adaylık projelerimden biri olan "Üniversiteli Pazarı " projelerimizi üniversitemizle birlikte yürütüyoruz. Belki de bu proje Türkiye'de bir ilk olacak. Yer tahsisi ve izinler konusundaki desteklerinden dolayı üniversitemize çok teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede el birliğiyle projemizi hayata geçirip kullanıma açacağız" dedi.

Başkan Doğan, KOÜ Hastanesi’ne ziyaret

Başkan Doğan, KOÜ Hastanesi’ne ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber