Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 10:58 Yorum: 0

Başkan Doğan’dan Hemşirelere Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Devlet Hastanesi'ndeki hemşire ve ebeleri günlerinde yalnız bırakmadı.

Başkan Doğan’dan Hemşirelere Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Devlet Hastanesi'ndeki hemşire ve ebeleri günlerinde yalnız bırakmadı.

Kocaeli Devlet Hastanesi'ne giderek hemşirelerin günlerini kutlan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, hemşirelerle birlikte pasta kesti. Doğan'ı Kocaeli Devlet Hastanesi Yönetici Müdürü Adem Çakır, hastanenin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülçin Karadeniz ve hemşireler karşıladı.

Ziyarette konuşan Başkan Doğan, "Hemşirelik, insan sevgisiyle dolu, yoğun çalışma şartlarını gerektiren, özveri ve sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir. Geçmişi çok eskilere dayanan bu kutsal görevi diğer mesleklerden ayıran temel özelliği ise, sevgi ve saygıya dayanmasıdır. Yaptığınız işin önemini, zorluğunu, bir takım dezavantajlarını bir hekim olarak en iyi ben anlarım. Bir meslektaşınız olarak, bir belediye başkanı olarak hem gününüzü kutlamak hem de küçük bir jest yapmak istedik. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Başkan Doğan, ziyarette hemşire ve ebelere isimleri yazılı halem hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber