Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 23 Kasım 2021 - 13:33 Yorum: 0

Başkan Doğan’dan Öğretmenler Günü mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Doğan, "Öğretmenlik, Türk milletinde her zaman kutsal bir meslek olarak benimsenmiştir"...

Başkan Doğan’dan Öğretmenler Günü mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Doğan, "Öğretmenlik, Türk milletinde her zaman kutsal bir meslek olarak benimsenmiştir" dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili kutlama mesajı yayımladı. Başkan Doğan, "24 Kasım, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliğini kabul ettiği gündür ve ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenlik, Türk milletinde her zaman kutsal bir meslek olarak benimsenmiştir. Ülke olarak geleceğimizin şekillenmesindeki en büyük unsur eğitimdir ve eğitimin baş mimarları da elbette öğretmenlerimizdir. Başöğretmenimiz Atatürk'ün "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" özdeyişinde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği görev büyük önem arz etmektedir. Öğretmenlik, bilgeliği ve erdemliği temsil eden çok önemli bir meslektir. Bu açıdan baktığımız zaman, yarınlarımızı teslim edeceğimiz çocuklarımızın, gençlerimizin kişisel, sosyal ve kültürel yönde yetişmesinde, topluma faydalı birer fert olarak kazandırılmasında değerli öğretmenlerimize çok büyük görevler düşmektedir. Bizlere; sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, ilimi, bilimi, kısacası iyi ve başarılı bir insan olma yolunda gerekli olan her değeri öğreten öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor; Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, görevi başında şehit düşen eğitim neferlerimizi ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber