Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Mart 2018 - 16:38 Yorum: 0

Başkan Duruay’dan Çanakkale Zaferi mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin sonuçlarının dünya tarihinin akışını ve Türk milletinin kaderini değiştirdiğini...

Başkan Duruay’dan Çanakkale Zaferi mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin sonuçlarının dünya tarihinin akışını ve Türk milletinin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Duruay mesajında, "Çanakkale Zaferimizin 103'üncü yıl dönümünü Türk milleti olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz. Çanakkale Zaferi dünya tarihinin akışını değiştiren, Türk milletinin dirilişine vesile olan kutlu bir zaferdir. Çanakkale yedi düvele meydan okuyan Türk milletinin bu topraklarda bin yıl daha varız dediği en büyük kahramalık destanlarından biridir. Çanakkale Savaşı milletimizin yokluk ve türlü imkânsızlıklara rağmen şehadete koşan Mehmetçiğin azim ve kararlığı ile İstiklal Harbimize ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti'ne giden yolda çok önemli bir dönüm noktasıdır" dedi.

Çanakkale şehitleri ve Afrin şehitleri arasında bir farkın olmadığını belirten Duruay, "Dün Çanakkale'de çelik zırhlılara karşı Türk milletinin bekası için şehadet şerbetini içen Mehmetçiklerimiz bizim için ne kadar önemli ve mübarek ise şu günlerde yine aynı amaç uğrunda Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şehit düşen askerlerimizde bizim için aynı derecede mübarektir. Rabbim bütün şehitlerimizin mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber