Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2018 - 11:13 Yorum: 0

Başkan Ercan eczacılarla bir araya geldi

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına yön veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan eczacılarla bir araya geldi.

Başkan Ercan eczacılarla bir araya geldi

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına yön veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan eczacılarla bir araya geldi.

Kültür Evi'nde düzenlenen program ile Sincan'da görev yapan yüzlerce Eczacı aynı çatı altında buluştu. Eczacıların halk sağlığı için vazgeçilmez bir sağlık danışmanı olduğunu ifade eden Başkan Ercan, "Sizler vatandaşın her an ulaşabildiği aydın karakterlersiniz" dedi.

Toplumun her kesimiyle temas halinde olan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Sincan'ın dört bir yanını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sürekli bir arada olan Başkan Ercan Sivil Toplum kuruluşları ve meslek gruplarıyla da bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor.

Başkan Ercan'ın talimatıyla Sincan Kültür Evi'nde eczacılara özel düzenlenen programda ilçede görev yapan yüzlerce Eczacı katıldı. Eczacılığın öneminden bahseden Başkan Ercan "Eczacı halkın ne dediğine kulak veren bir meslek erbabıdır. Sizler vatandaşın her an ulaşabildiği aydın kişilersiniz. Eczacılık faaliyeti sadece ilaç almanın ya da sağlıkla ilgili danışmanlık yapmanın çok ötesindedir. Sizler birçok sorunu derdi tasası hatta devletle olan ilişkisiyle ilgili görüşlerine başvurduğu en yakınındaki aydın danışman profilisiniz" ifadelerini kullandı.

Mesleki gelişimle ilgili tavsiyelerde bulunan Başkan Ercan "Dünyanın kocaman bir bilgi havuzu haline geldi. Mesleki ve güncel gelişmeleri takip edebilmek ve bu bilgi havuzundan yararlanabilmek için sürekli çalışmak ve çabalamak gerekir. Çünkü sizler halk sağlığı için vazgeçilmez konumdasınız" şeklinde konuştu.

Eczacılardan teşekkür

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile bir araya gelen Eczacılar ise Başkan Ercan'la bir araya gelmenin mutluluğunu şu sözlerle dile getirdiler: "Başkanımızın bizlere değer vermesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendilerini bu hassasiyetlerden dolayı teşekkür ediyoruz."

Başkan Ercan eczacılarla bir araya geldi

Başkan Ercan eczacılarla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber