Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 10 Ağustos 2022 - 11:54 Yorum: 0

Başkan Ercan’dan Sincanlılara aşure ikramı

Aşure kazanlarının kurulduğu Lale Meydanı'nda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşa elleriyle aşure ikram etti.

Başkan Ercan’dan Sincanlılara aşure ikramı

Aşure kazanlarının kurulduğu Lale Meydanı'nda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşa elleriyle aşure ikram etti.

Muharrem ayının manevi atmosferinde aşure kazanları Sincan'da kuruldu. Lale Meydanı'ndaki Aşure Günü etkinliğine katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve eşi Emine Ercan vatandaşa aşure ikram ederek Muharrem ayının anlam ve önemine değindi. AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun'un da yer aldığı aşure ikramında vatandaşlara 12 bin kişilik aşure dağıtıldı.

Başkan Ercan'dan birlik ve beraberlik vurgusu

Hijyenik koşullarda özenle hazırlanan aşureler binlerce Sincanlı'ya ulaşırken, Başkan Ercan, Muharrem ayının hayırlar getirmesini diledi.

Vatandaşın yoğun ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ercan, "Artık Muharrem ayının başlangıcında yaptığımız Aşure Günü geleneksel hale geldi. Birliğin, beraberliğin ve bereketin sembolü olan bu özel günlerde vatandaşımızla bir araya gelmek mutluluk verici. Burada hem vatandaşımızla sohbet ediyor hem de onlara aşure ikram ediyoruz. Huzurlu bir Muharrem Ayı diliyorum ülkemize ve Sincanımıza" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber