Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Ocak 2018 - 12:33 Yorum: 0

Başkan Ercan’dan yoğun mesai

Göreve geldiği ilk andan itibaren ilçenin dört bir yanını gezen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, hafta sonları da çalışmaya devam ediyor.

Başkan Ercan’dan yoğun mesai

Göreve geldiği ilk andan itibaren ilçenin dört bir yanını gezen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, hafta sonları da çalışmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine yön veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, çalışmalarına devam ediyor. Programının büyük bir kısmını vatandaşlara ayıran Başkan Ercan, gerek halk günleri, gerek esnaf ziyaretleri, gerekse ev ziyaretleriyle Sincanlılarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. "Odak noktamız insan" diyen Başkan Ercan, hafta sonunu yoğun bir tempoyla geçirdi. Hafta sonu Ayaş Caddesi, Vatan Caddesi ve Korkmaz Sokak esnafını ziyaret eden Başkan Ercan, vatandaşlarla birebir görüşerek talepleri yerinde dinledi. Esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Ercan, "Gerek esnafımız, gerekse sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığımız her istişareyi çok önemsiyoruz. Bizler vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için buradayız. Elimizden gelen her hizmeti Sincanlılar için yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

"İşimiz gücümüz Sincan"

Başkan Ercan, sivil toplum kuruluşları ile dirsek temasını sürdürmeyi de ihmal etmiyor. Her fırsatta düzenlediği istişare toplantıları ile her kesimin görüş ve önerilerini dinleyen Ercan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile Sincan Şoförler Odası Genel Kuruluna katıldı. Yeni yönetimi tebrik eden Başkan Ercan, çok çalışma vurgusu yaparak, "Hep beraber el ele çalışmalı, daha güzel bir Sincan için gayret etmeliyiz. Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekir. Bunun için bizim işimiz gücümüz Sincan olmalı" dedi.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Başkan Ercan, sosyal medya üzerinden talep ve önerilerde bulunan vatandaşların evlerine giderek birebir görüşmeye devam ediyor. Vatandaşların sosyal medya aracılığıyla kendilerine her türlü konuda ulaşabildiklerini belirten Ercan, "Amacımız kıymetli vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözümler üretmektir" dedi.

Başkan Ercan, vatandaşları mutlu gününde de yalnız bırakmıyor. Evlenecek olan çiftler, bu mutlu günlerinde Başkan Ercan'ı yanlarında görmek istiyor. Nikahlarının Başkan Ercan tarafından kıyılmasını isteyen çiftler, bu taleplerine büyük oranda olumlu cevap alıyor. Başkan Ercan, yoğun mesai programına rağmen kendisine gelen talepleri geri çevirmemeye gayret ediyor. Başkan Ercan bu hafta sonu da Sincanlıların sevincine ortak oldu.

Başkan Ercan’dan yoğun mesai

Başkan Ercan’dan yoğun mesai

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber