Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

Başkan Ercengiz, muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Ercengiz:

Başkan Ercengiz, muhtarlarla bir araya geldi

BURDUR (AA) - Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kentteki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 

Ercengiz, Belediye Meclis Salonunda muhtarlara yönelik düzenlediği toplantıda, kente kaliteli temizlik hizmeti verebilmek için 15 temizlik aracı aldıklarını söyledi. Krediyle alınan araçların 36 ay sonunda belediyenin öz malı olacağını belirten Ercengiz, 1 Nisan'dan sonra belediyenin kendi temizlik işini kendi ekipmanlarıyla yapacağını kaydetti.

Belediye olarak yaz dönemindeki çalışmaların planlamasını yaptıklarını belirten Ercengiz, şöyle konuştu:

"Bu sezon Burdur'umuz için güzel çalışmalar yapacağız. 30 oyun grubu için ihaleye çıkıyoruz. Oyun gruplarımızı yaz döneminde çocuklarımızla buluşturacağız. Önceliklerimiz, daha önce oyun grubu ulaştırılmamış mahallelerimiz olacak. Ardından eskiyen veya yıprananların yenilenmesi olacak. İmar alanı dışında sıcak asfalt çalışması yapmayacağız. Buralarda soğuk asfalt çalışmaları yapılacak. Nitelikli içme suyuyla ilgili 23 Mart'ta proje ihalesi yapılacak. Proje ihalesinin ardından da yapım ihalesi çok kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek."

Ercengiz, İleri Biyolojik Arıtma Tesisi ile ilgili proje ihalesinin kabul edildiğini, uygun projenin yapılabilmesi için İller Bankası ile görüşmelerin devam ettiğini bildirdi. 

İstasyon Caddesi ile ilgili "Marka cadde" projesi geliştirdiklerini anlatan Ercengiz, "Şehrimizin en işlek caddelerinden İstasyon Caddesi'nin ışıklandırılması yapılacak. Caddede doğal taşla düzenlemesi gerçekleştirilecek. Burdur'umuza marka bir cadde kazandıracağız" diye konuştu. 

Ercengiz, ana arterler başta olmak üzere Burdur'un tüm kaldırımlarını 2016 yılı sonuna kadar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber