Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mart 2017 - 11:43 Yorum: 0

Başkan Erdoğan: Ges projesi ile Pazarlar’da yatırım çıtası yükselecektir

Osman Gazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Kütahya İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu ve yanındaki heyetle birlikte Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan'ı...

Başkan Erdoğan: Ges projesi ile Pazarlar’da yatırım çıtası yükselecektir

Osman Gazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Kütahya İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu ve yanındaki heyetle birlikte Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan'ı makamında ziyaret ederek; Güneş Enerjisi sistemleri projesi için tebrik ettiler.

Ziyarette Pazarlar Belediyesi tarafından hazırlanan Güneş Enerjisi sistemleri projesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Pazarlar Belediye başkanı Cavit Erdoğan'ın sıcak davranışlarından dolayı teşekkür eden OEDAŞ Kütahya İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu, "İnşallah en yakında projenin inşaatına başlanır ve projenin tamamlanması ile Güneş enerjisinden elektrik üretmeye başlanır. Pazarlar'a hayırlı olsun" dedi.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ise, "OEDAŞ Kütahya İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu'nun ziyaretleri bizleri ziyadesi ile memnun etti. Güneş Enerjisi sistemleri projesinin hazırlama aşamasında bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim. Güneş Enerjisi sistemleri projesi ilçemizde çıtayı yükseltecek en önemli proje olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.(MB-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber