Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:02 Berlin Büyükelçisi Şen, Solingen’de ölenlerin yakınlarına taziye ziyaretind...19:02 Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolan...19:01 Zeynep Sönmez Antalya’da çeyrek finalde19:00 Çorum Belediyesi, 1571 çocuğa bayramlık kıyafet dağıttı18:59 Burdur’da kontrolden çıkan ticari araç takla attı: 1 kişi yaralandı18:58 Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar iki ilçeden de görüldü18:52 Aracı kurşunlanan Bozdoğan, saldırıyı kınamak için düzenlenen yürüyüşe katı...18:51 Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib: "Batı Şeria’da yerleşimciler tarafından uy...18:42 Hazırlık maçı: Sivasspor: 3 - Sivas Dört Eylül Futbol: 018:40 BM Viyana Ofisi’nde "Uluslararası Sıfır Atık Günü" programı18:40 Akkuyu NGS’de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı18:36 Adalet Bakanı Tunç: "Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya”18:25 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"18:24 İranlıların nevruz tatili beklentileri karşılamadı18:21 İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü18:20 CHP Genel Başkanı Özel Ortaca’da konuştu: "Limon üreticisini bu hale düşüre...18:19 MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan CHP, DEM ve YRP değerlendirmesi18:16 Plastikteki zararlı maddelere karşı yeni önlemler araştırılacak18:12 Konya’da otomobil kaldırıma çarptı: 5 yaralı18:11 Bakan Yumaklı: "Bu memleketi çocuklarımız için dünyada bir numara yapmak üz...
Sami Er
Türkiye 19 Mart 2018 - 18:18 Yorum: 0

Başkan Erdoğan Kahta ilçesinde ve köylerde incelemelerde bulundu

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta ilçesine bağlı Büyükbağ, Cumhuriyet, Tuğlu ve Elbeyi köylerinde yapımı devam eden çalışmaları...

Başkan Erdoğan Kahta ilçesinde ve köylerde incelemelerde bulundu

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta ilçesine bağlı Büyükbağ, Cumhuriyet, Tuğlu ve Elbeyi köylerinde yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

Kahta ilçesine bağlı Büyükbağ köyünde okul inşaatını inceleyen Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan daha sonra Cumhuriyet köyünde yapımı devam eden taziye evi inşaatı inceledi.

Köy ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Erdoğan, Cumhuriyet Köyü Muhtarı İsmail Akatay ile beraber çalışmaların yapıldığı alanda denetimler yaptıktan sonra köy halkıyla bir araya gelerek köyün sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, "Vatandaşlarımız ve köy muhtarlarımızla istişare yapıp köylerimizde bulunan eksiklikleri tespit ediyoruz. Yapılması gereken hizmetleri en kısa sürede ulaştırarak sorunları kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Köylerimizin şehirle bir farkı kalmaması için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda AK Parti kadrosu olarak sürekli sahadayız. Köylerimizi daha modern hale getirmesi için elimizden gelen bütün çabayı harcıyoruz. Cumhuriyet köyümüzde yapılmak üzere alt yapı çalışmalarının ihalesi tamamlanmış. Kısa bir içerisinde alt yapı çalışmasına başlanacak" dedi.

İleriki zamanlarda daha da güzel hizmetler yapacaklarını vurgulayan Başkan Erdoğan, "Bizler milletimizin emrinde bulup, onların istekleri doğrultusunda hizmet yapmaya çalışıyoruz. Milletimiz hizmetin en iyisine layıktır. Hizmeti ne kadar götürsek bu milletimize azdır. Yaptığımız bu hizmetler tabi ki yeterli değildir. Daha yapılması gereken hizmetler vardır. 2018 -2019 yılı içerisinde daha da güzel hizmetler yapılacağı düşüncesiyle inşallah daha güzel olur diye düşünüyorum. Tuğlu Köyümüzde su, alt yapı ve kilitli parke çalışmalarını tamamladık. Elbeyi köyümüzde vatandaşlarımız, taziye evi isteğinde bulundular, inşallah kısa sürede isteklerini yerine getireceğiz. Köylerimizde bulunan çöp toplama sıkıntısını da kısa sürede çözeceğiz. Halkımızın yaptığı seyahatlerde sıkıntı çekmemesi için köy tabelaların yenilenmesi çalışmalarını başlattık. Adıyaman ve ilçelerinde eğitim, sağlık, tarım, sanayi ve daha birçok hizmetin yapılmasında emeği olan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, milletvekilleri, AK Parti kadrosuna, il genel meclis üyeleri ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan Kahta ilçesinde ve köylerde incelemelerde bulundu

Başkan Erdoğan Kahta ilçesinde ve köylerde incelemelerde bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber