Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 09:53 Yorum: 0

Başkan Erdoğan, okul yolu için Kaymakam Karaaslan’a teşekkür etti

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde lise öğrencilerinin büyük sıkıntılar çektiği Çok Programlı Anadolu Lisesi yolu asfaltlandı.

Başkan Erdoğan,  okul yolu için Kaymakam Karaaslan’a teşekkür etti

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde lise öğrencilerinin büyük sıkıntılar çektiği Çok Programlı Anadolu Lisesi yolu asfaltlandı.

Asfaltlanan 300 metrelik Çok Programlı Anadolu Lisesi yolunda incelemelerde bulunan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan'a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Erdoğan, "Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin büyük sıkıntılar çektiği yaklaşık 300 metrelik yol İlçe kaymakamımız Ahmet Karaaslan'ın gayretleri çalışmaları ile asfaltlandı. Öğrenciler ve öğretmenlerin okula giriş yolundaki tüm sıkıntıları çözüldü. Yapılan çalışmanın olgunlaşmasında ve yolun asfaltlanmasında gayretli çalışmaları için İlçe Kaymakamımız Ahmet Karaaslan'a ve Kara yolları ekiplerine teşekkür ederim" dedi.(MB-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber