Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Nisan 2019 - 08:28 Yorum: 0

Başkan Erdoğan’dan Malatya'nın şehri emini Gürkan’a onur ödülü

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapanışında rekor oyla seçilen Malatya’nın şehri emini Selahattin Gürkan’a onur ödülü verdi.

Başkan Erdoğan’dan Malatya'nın şehri emini Gürkan’a onur ödülü

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan;

Malatya’nın şehri emini Gürkan’a onur ödülü...
31 Mart seçimlerinde Malatya özelinde de Türkiye genelinde de rekor kıran Büyükşehir belediye başkanı Selahattih Gürkan’a onur ödülü verdi ve Gürkan’a “Malatyalılara selamımı ilet” dedi.
Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan Başkan Erdoğan’ın elinde onur dülünü alıp şunları söyledi:


“Rekor oya, onur ödülü...Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 31 Mart Seçimlerinde Malatya özelinde de Türkiye genelinde de rekor kıran Malatyamız için verilen onur ödülünü tüm Malatyalılarımız, tüm Malatya gönül dostlarımız adına aldık.Teşekkürler Malatya! Allahı'na kurban Malatya!”
BAŞKAN ERDOĞAN “DİKEY MİMARİYE MÜSAADE ETMEYİN, GEREKİRSE YIKIN”
Başkan Erdoğan, belediye başkanlarına yaptığı hitap ta yatay mimariye önem verilmesini isteyerek, dikey mimariye müsaade edilmemesini, gerekirse yıkım kararı alarak dikey mimariye sahip yapıların yıkılabileceğini söyledi. 


Erdoğan, “Şimdi burada da ben tüm belediye başkanlarıma başta büyükşehir belediye başkanları olmak üzere bu konularda hassas olmalarını özellikle rica ediyorum, yıkacaksınız, biz yatay mimari diyoruz” şeklinde konuştu.
Belediye başkanlarına uyarılarda bulunan Başkan Erdoğan, her alanda adaletin gözetilmesi, her bir vatandaşın devletin tüm imkânlarından adil yararlandırılmasını istedi.


AK Parti kurulduğundan beri sürekli nöbet değişimlerinin yaşandığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millete en iyi hizmeti kim yapıyorsa onunla yola devam etmek, ülkenin ve partimizin yöneticisi olarak bizim görevimizdir. Eğer bu değişimi yapmazsak vazifemizi ihmal etmiş oluruz” dedi.

 

Kaynak: (Malatya Olay) - Malatya Olay

Haber Kaynağı: Malatya Olay
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber