Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 18:08 Yorum: 0

Başkan Ergün’den daire başkanlarına ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, göreve yeni atanan Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Mustafa Ali Algın ve Destek Hizmetleri Daire...

Başkan Ergün’den daire başkanlarına ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, göreve yeni atanan Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Mustafa Ali Algın ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Fadile Kurt'u ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz haftalarda yaşanan görev değişiminin ardından Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı görevini yürütmeye başlayan Mustafa Ali Algın ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini yürütmeye başlayan Fadile Kurt'u ziyaret etti. İlk olarak Yazı İşleri Daire Başkanı Mustafa Ali Algın'ı ziyaret eden Başkan Ergün, daha sonra Daire Başkanlığı personeliyle de bir araya gelerek sohbet etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ile birlikte Destek Hizmetleri Daire Başkanı Fadile Kurt'u da ziyaret etti. Göreve yeni atanan Daire Başkanlarına yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Ergün, "Allah utandırmasın. İnşallah hayırlı görevler yürütmek nasip olur. Bu görevler kimseye baki değil, gelip geçici. Bu bizim için de geçerli. Bugün varız, yarın yokuz. Önemli olan işlerin düzgün şekilde yürüyebilmesi. Yeni görevlerinizde tekrardan sizlere başarılar diliyorum. Allah utandırmasın" diye konuştu.

Başkan Ergün’den daire başkanlarına ziyaret

Başkan Ergün’den daire başkanlarına ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber