Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Eylül 2016 - 10:43 Yorum: 0

Başkan Ergün’den Matdere Mahallesi’ne ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli ilçesi Matdere Mahallesi ziyaretinde vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Başkan Ergün’den Matdere Mahallesi’ne ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli ilçesi Matdere Mahallesi ziyaretinde vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftanın son mesai gününü Ahmetli'ye ayırdı. İlçe ziyaretinde Matdere Mahallesi'ni de ziyaret eden Başkan Ergün vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ergün'e, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları eşlik etti.

Başkan Ergün çalışmaları bir bir anlattı

Burada Mahalle Muhtarı Oruç Karaaslan ve mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Ergün vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Daha sonra Matdere Mahalle Kahvesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi'nin mahallerinde gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı. Manisa'nın il genelinde en iyi hizmetleri kazandırmak için özveriyle çalıştıklarını belirten Başkan Ergün, "Manisa'mızın 17 ilçesinde hizmette siyaset yapmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Matdere Mahallemizin de alt yapısı ve üst yapısı yenilendi. Matdere'de 3 bin 850 metre içme suyu şebeke hattı, 3 bin 170 metre ana kanalizasyon hattı yenilemesi gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra, bu alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahallemizde şuana kadar yaklaşık 20 bin metre kilit parke ve bordür döşemesi yapıldı. Yapılan bu güzel hizmetler vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi. Başkan Ergün, konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin taleplerini de dinledi. Mahalle sakinlerinin tarımsal sulamada kullanmak amacıyla sondaj ve düğün salonu talebini de geri çevirmeyen Başkan Ergün, iki hizmet için de Matderelilere söz verdi. Mahalle ziyareti boyunca Başkan Ergün'e sevgi gösterisinde bulunan mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından Matdere'ye yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Matdere de son olarak kilit parke döşeme çalışmalarını da inceleyen Başkan Ergün burada işçilere kolaylık diledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber