Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Eylül 2016 - 17:53 Yorum: 0

Başkan Ergün’e taziye ziyaretleri

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ve İnci Holding yönetim kurulu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret ederek,...

Başkan Ergün’e taziye ziyaretleri

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ve İnci Holding yönetim kurulu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret ederek, taziye dileklerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde babası Cemal Ergün'ü kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e taziye ziyaretleri devam ediyor. Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Başkan Ergün'ü ziyaret ederek taziye dilekleri iletti. Bilgiç, "Anne ve babayı kaybetmek bizleri çok üzüyor. Geride kalanlara Allah sağlık versin. Değerli büyüklerinizin de mekânı cennet olsun" dedi. Başkan Ergün de Emniyet Müdürü Bilgiç'in taziye ziyareti için teşekkür ederek, baş sağlığı dileklerini kabul etti.

Bilgiç'in ziyaretinin ardından Başkan Ergün, İnci Holding yönetim kurulunu ağırladı. İnci Holding yönetimi Başkan Ergün'e başsağlığı dileklerini iletti. İnci Holding yönetim kurulu, Ziyaretleri nedeniyle İnci Holding Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerini ileten Başkan Ergün de, bir hafta boyunca Uncubozköy'deki taziye evinde taziyeleri kabul ettiklerini belirterek, taziye dileklerini sunan herkese teşekkürlerini iletti.

Başkan Ergün’e taziye ziyaretleri

Başkan Ergün’e taziye ziyaretleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber