Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 11:45 Yorum: 0

Başkan Ergün’e yoğun ilgi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'ın Pınarcık Mahallesine giderek vatandaşlarla buluştu.

Başkan Ergün’e yoğun ilgi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'ın Pınarcık Mahallesine giderek vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Ergün, Akhisar ilçesinde 135 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması yapıldığına dikkat çekerek, Pınarcık Mahallesinin yollarına 9 bin metrekare kilit parke taşı ve bordür döşendiğini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 9 bin metrekarelik kilit parke ve bordür döşenen Akhisar'ın Pınarcık Mahallesi'ne giderek incelemelerde bulundu. Başkan Cengiz Ergün'e MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, daire başkanları, meclis üyeleri, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile şube müdürleri eşlik etti. Vatandaşlar, Başkan Cengiz Ergün ve protokol üyelerini mahalle girişinde çiçeklerle karşıladı.

'Yollarımız çamurdan tozdan kurtuldu'

Mahallede yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini aktaran Pınarcık Mahalle Muhtarı Ahmet Demiröz, "Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne mahallemizi ziyaret ettiği için öncelikle teşekkür ediyoruz. Mahallemiz de 9 bin metrekarelik alanda kilit parke ve bordür çalışması yapıldı. Yollarımız çamurdan, tozdan kurtuldu. Emeği geçen başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

'Manisa'yı geliştirmeye devam ediyoruz'

Gösterilen ilgi için teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Cengiz Ergün, "Alt yapı yapılması gereken 94 mahalle de çalışmalara başladık. Mahallelerimizin kanalizasyonları yapılıyor, içme suyu şebeke hatları yenileniyor. Tüm bunlar tamamlandıktan sonra da kilit parke ve bordür döşüyoruz. Yani mahallelerin altını da üstünü de yapıyoruz. Su depolarını yeniliyoruz. 2017 yılında 120 mahallenin de alt yapı ve üst yapısını yenilemeyi hedefliyoruz. Sadece Akhisar ilçesinde 135 bin metrekare taş döşemesi yaptık. Pınarcık Mahallemizin de yollarını yaptık. Yaklaşık 9 bin metrekarelik alanda kilit parke ve bordür döşedik. Diğer taraftan da asfalt çalışmalarını yürütüyoruz. Manisa genelinde 2 bin 250 kilometre asfalt yaptık. Bunun 208 kilometresi Akhisar'ın mahallelerinden merkeze gelen yollarda yapıldı. Çalışmaya Manisa'yı geliştirmeye devam ediyoruz. Allah güç kuvvet versin. Bütün bunlar sizler için. Hayırlı olsun" dedi.

Vatandaşlar Başkan Ergün'e yoğun ilgi göstererek bol bol fotoğraf çekildi. Başkan Ergün ayrıca 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı başlayan minik öğrencilere kırtasiye seti ve futbol topu hediye etti.

Başkan Ergün’e yoğun ilgi

Başkan Ergün’e yoğun ilgi

Başkan Ergün’e yoğun ilgi

Başkan Ergün’e yoğun ilgi

Başkan Ergün’e yoğun ilgi

Başkan Ergün’e yoğun ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber