Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ekim 2016 - 15:43 Yorum: 0

Başkan Eroğlu: "O eli kırmasını millet olarak biliriz"

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdiği aşure ikramı programında yaptığı konuşmasında "Kim bu kardeşliğimize el...

Başkan Eroğlu: 'O eli kırmasını millet olarak biliriz'

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdiği aşure ikramı programında yaptığı konuşmasında "Kim bu kardeşliğimize el uzatırsa o eli de kırmasını hep beraber millet olarak biliriz" dedi.

Tokat Belediyesi tarafından yapılan Muharrem ayı kutlamaları kapsamında Yeraltı Çarşısı üzerinde düzenlenen programda 5 bin kişiye ikramı yapılırken, 5 bin kişilik aşurede araçlarla mahallelerde evlere dağıtıldı. Yeraltı Çarşısı üzerinde yapılan aşure ikramı programına Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayraktar, Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Tokat İl Müftüsü Ahmet Erdem, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, Tokat Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan ve vatandaşlar katıldı.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Birlikte Türkiyeyiz. Hiç kimse bizim bu kardeşliğimizi bozmaya yönelik bir eylem içerisinde olduğunda hep beraberce bunun karşısında durmayı biliriz. Kim bu kardeşliğimize el uzatırsa o eli de kırmasını hep beraberce millet olarak biliriz" ifadelerini kullandı.

Başkan Eroğlu'nun konuşmasının ardından İl Müftüsü Ahmet Erdem tarafından dua edildi. Protokol üyeleri aşure kazanlarının başına geçerek vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikramında bulundu.

Başkan Eroğlu: "O eli kırmasını millet olarak biliriz"

Başkan Eroğlu: "O eli kırmasını millet olarak biliriz"

Başkan Eroğlu: "O eli kırmasını millet olarak biliriz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber