Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Aralık 2017 - 16:38 Yorum: 0

Başkan Eroğlu üniversitelilerle buluştu

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bilinçli Gençler Kulübünce düzenlenen "Tokat'a...

Başkan Eroğlu üniversitelilerle buluştu

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bilinçli Gençler Kulübünce düzenlenen "Tokat'a Gitmek Gerek, Tarihimizi Öğrenmek Gerek" temalı söyleşi programına katıldı.

Program Tokat Belediye Meclis Üyesi ve Yerel Tarihçi Hasan Erdem tarafından Tokat hakkında katılımcı öğrencilere yapılan kısa bilgilendirme ile başladı. Sonrasında üniversitelilere hitap eden Başkanı Eroğlu, Tokat'ı Anadolu'nun mayası olarak tasvir ederek il dışından kente gelen öğrencilere Tokat turu düzenleyeceği sözünü verdi.

Başkan Eroğlu,"Geçmişini bilmeyen, geleceğine yön veremez. Gençlerimizdeki bu bilinçlilik bizlerin geleceğe daha umutla bakmasını sağlıyor. Şanlı bir tarihi olan ecdadın torunlarıyız. Cesaretiyle, vatanseverliğiyle yüzyıllar boyunca barışı huzuru ve sükuneti dünyaya hakim kılmış bir milletin ferdi olmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Bir başkadır benim memleketim. Anadolu'muzun güzel coğrafyası, Camileri, Cemevleri, Kuzeyi, güneyi, doğusu, batısıyla her daim aklımızda Tokat. Bizlerin genlerinde var olan, aklımız gözümüzdedir, önce göreceğiz ve onun gereğini yapacağız. Tokat'ta neler varsa bunları görmenizi istiyorum. Sadece Tokat Merkez değil ilçelerimiz de gençlerimizi ağırlayarak Tokat hakkında bilgi edinmelerini sağlayacağız. Ayrıca bugüne kadar Tokat Kebabını hiç tatmamış öğrencilerimize eşsiz lezzetli kebabımızdan da tattıracağız çünkü onlar bizim emanetimiz" dedi.

Başkan Eroğlu üniversitelilerle buluştu

Başkan Eroğlu üniversitelilerle buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber