Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Nisan 2022 - 09:58 Yorum: 0

Başkan Erol, Roman çocukları ağırladı

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Dünya Romanlar Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Roman çocukları ağırladı.

Başkan Erol, Roman çocukları ağırladı

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Dünya Romanlar Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Roman çocukları ağırladı.

Aydın'ın Germencik ilçesi Yenimahalle'de yaşayan Roman çocuklar, hem Roman kültürünü tanıtmak hem de Romanların sorunlarına dikkat çekmek amacıyla il genelindeki ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede Buharkent Belediyesi'ni de ziyaret eden çocukları Belediye Başkanı Mehmet Erol ağırladı. Buharkent Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte Roman çocuklar gönüllerince eğlendi.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol; "Germencik Yeni Mahalle'den Dünya Romanlar Günü dolayısıyla Buharkent'e gelen çocuklarımızla vakit geçirdik. Dünya Romanlar Günü ya da Uluslararası Roman Günü, Roman kültürünün kutlandığı ve Roman halkının karşılaştığı sorunlara karşı farkındalığın artırılmaya çalışıldığı bir gündür. Bu sebeple Dünya Roman Günü'nü kutlar, ayrımcılığa karşı bizim de desteğimizin olduğunu bilmenizi isterim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber