Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 12:03 Yorum: 0

Başkan Eser’den iki mahalleye ziyaret

Mahalle ziyaretleri kapsamında Yenipınar ve Karabayır mahallelerini ziyaret eden Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, vatandaşların sorun ve isteklerini...

Başkan Eser’den iki mahalleye ziyaret

Mahalle ziyaretleri kapsamında Yenipınar ve Karabayır mahallelerini ziyaret eden Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Yenipınar Mahalle Muhtarı İsmet Doğan, Karabayır Mahalle Muhtarı Mustafa Sevinç ve vatandaşlarla bir araya gelen Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ziyarette 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimiyle ilgili konuşarak, vatandaşların duyarlılığı sayesinde büyük bir olayın atlatıldığını kaydetti. Mahalle ziyaretleri düzenlediklerini ifade eden Eser, bu ziyaretlerle vatandaşların sorun ve isteklerini dinleme imkanı bulduklarını aktardı.

Eser'in gezisine Darende Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancıoğlu ve Meclis Üyesi Bekir Kalaycık, Balaban Mahalle Muhtarı Cemal Çelebi de katıldı.

Başkan Eser’den iki mahalleye ziyaret

Başkan Eser’den iki mahalleye ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber