Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Başkan Esmer, muhtarlarla toplantı yaptı

ŞIRNAK (AA) - Silopi Belediye Başkanı Emine Esmer, mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.Belediye Konferans Salonundaki toplantıda konuşan Esmer, görev süresi içerisinde yaptıkları...

Başkan Esmer, muhtarlarla toplantı yaptı

ŞIRNAK (AA) - Silopi Belediye Başkanı Emine Esmer, mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Belediye Konferans Salonundaki toplantıda konuşan Esmer, görev süresi içerisinde yaptıkları hizmetlere ilişkin muhtarlara bilgi verdi.

Esmer, halkın seçimlerde belediye, muhtar ve il encümenlerine görev verdiğini belirterek, "Bu görev dahilinde sorumluluklarının bilincinde olup, bu yönde bir yaklaşım sergilemeliyiz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şeffaf bir belediyecilik sergileyerek, halkın her türlü ihtiyacı karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

5 yıllık stratejik planları çerçevesinde tüm projelerini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini anlatan Esmer, daha sonra muhtarın görüş ve önerilerini dinledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber