Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 22 Ocak 2018 - 13:08 Yorum: 0

Başkan Fatih Çalışkan: Mehmetçiklerimiz dualarımız sizinle

Kütahya'nın Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin bölgesine devam eden "Zeytin Dalı Harekatı" hakkında açıklamalarda...

Başkan Fatih Çalışkan: Mehmetçiklerimiz dualarımız sizinle

Kütahya'nın Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin bölgesine devam eden "Zeytin Dalı Harekatı" hakkında açıklamalarda bulundu.

Afrin harekatının Türkiye'nin uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları çerçevesinde, Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak icra edildiğini belirten Başkan Çalışkan." Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekâtı" planlandığı şekilde devam etmektedir. Mevla'm her zaman Türk milletinin yanında olmuştur. Bizler için Afrin de çarpışmaya başlayan Askerlerimiz, Mehmetçiklerimiz dualarımız sizinle olsun. Cenab-ı Allah'ım sizleri ve tüm güvenlik güçlerimizi korusun" dedi.(MA-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber