Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Ekim 2016 - 15:23 Yorum: 0

Başkan Fevzi Demirkol Müftü Okulu’yu ziyaret etti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu'yu makamında ziyaret...

Başkan Fevzi Demirkol Müftü Okulu’yu ziyaret etti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu'yu makamında ziyaret etti. Başkan Demirkol, kamuda paylaşım anlayışı içerisinde cami ve ibadethanelerin ihtiyaçlarını giderdiklerini kaydetti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol 01-07 Ekim haftasında kutlanan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu'yu ziyaret etti. İlçe Müftüsü Okulu'yu ziyaret eden Başkan Demirkol, Haliliye ve diğer ilçelerde yaptıkları çalışmaları anlattı. Türkiye Cumhuriyetinin sağladığı imkanlarla Kamuda paylaşım ilkesi ile cami ve ibadethanelere destekte bulunduklarını anlatan Başkan Demirkol, eğitim kurumlarının da ihtiyacını gidermeye gayret gösterdiklerini söyledi. Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlilerini temsilen Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu'yu ziyaret ettiklerinin altını çizen Başkan Demirkol, "Bizi kabul buyurdukları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla da tüm din görevlilerimiz haftasını tebrik ediyoruz. İnsanlarımızı yetiştirme milli ve manevi duygularla mücehhez bir nesil yetiştirme konusunda gayretlerinde başarılar diliyoruz, kendilerine teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda tebliğ görevini yaparken Türkiye Cumhuriyetinin bir kuruluşu olarak Haliliye Belediyemizi yanlarında hissetmelerin istiyoruz. Bu insanlar bizim, Haliliyemizi, Şanlıurfamızı en huzurlu, en güvenli insanların yaşadığı bir ortam oluşturmak istiyoruz. Bu hususta gayretleri için tüm din görevlilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu ise her zaman kendilerine destek oldukları için ve sürekli yanlarında olduğu için Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

Başkan Fevzi Demirkol Müftü Okulu’yu ziyaret etti

Başkan Fevzi Demirkol Müftü Okulu’yu ziyaret etti

Başkan Fevzi Demirkol Müftü Okulu’yu ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber