Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Temmuz 2016 - 11:23 Yorum: 0

Başkan Filiz’den 24 Temmuz mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, darbe girişimiyle ilgili yerel ve ulusal basının milli...

Başkan Filiz’den 24 Temmuz mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, darbe girişimiyle ilgili yerel ve ulusal basının milli menfaatlere uygun yayınlarla demokrasi ve basın tarihinde yerini aldığını belirtti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Filiz, mesajında yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü kuvvet olarak da bilinen basının, 15 Temmuz darbe girişimine karşı mücadeledeki rolünün önemli olduğunu belirtti. Filiz, "Basın sektöründe çalışan ve emek veren gazetecilerin gece gündüz demeden, yağmurda, çamurda, zaman zaman ise canını da tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmaları sayesinde ülkemizde basın önemli bir konumda bulunuyor. Türk basını tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olmuştur. Şehrimizde ve bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevleri, darbe girişimine karşı gerçekleştirilen olayların anında duyurulması ve vatandaşlarımızı yönlendirmesi konusundaki duyarlılığı takdire şayandır" dedi.

Darbe girişiminin engellenmesi konusunda basının rolüne dikkat çeten Filiz, "Özellikle son olaylarda ulusal basınımızın milli iradenin yanındaki kararlı duruşları milli menfaatlerimize uygun yayınlarla halkımızı doğru bilgilendirmeleri, demokrasi ve basın tarihimizde yerini almıştır.Bu vesileyle kıymetli basın mensubu arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, onların 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber