Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ağustos 2016 - 15:18 Yorum: 0

Başkan Gençer, "Örnek belediye olma yolunda ilerliyoruz"

Ayvalık Belediyesi bünyesindeki tüm müdürlüklerin araçların bakımlarının yapılmasının ardından son 6 aylık süreçte 20 yeni araç kattığı filosuyla...

Başkan Gençer, 'Örnek belediye olma yolunda ilerliyoruz'

Ayvalık Belediyesi bünyesindeki tüm müdürlüklerin araçların bakımlarının yapılmasının ardından son 6 aylık süreçte 20 yeni araç kattığı filosuyla çalışmalarını hızlandıracak.

Ayvalık Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bir ekskavatör, iki kasalı traktör, iki kepçe, üç kamyon, bir seyyar vinç, Zabıta Müdürlüğü'ne iki araç, iki motosiklet, Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bir acil müdahale aracı, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne dört motosiklet, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bir evde bakım aracı ve bir cenaze nakil aracı alarak hizmette aksaklık yaşamamayı planlıyor.

BAŞKAN GENÇER" ÇALIŞMALARIMIZDA YOL YAPIMINA AĞIRLIK VERECEĞİZ'

Yeni alınan araçlarla birlikte teknik olarak güçlendiklerini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer "Örnek belediye olma yolunda ilerliyoruz. Ayvalık Belediyesi olarak, Sosyal Hizmetler alanında birçok belediyeye örnek olduk. Zabıta Müdürlüğümüzde de araç ve personel eksikliğimizi giderdik. Türkiye'de sayılı ilçe belediyelerinde olan Veteriner İşleri Müdürlüğümüzü kurduk ve teknik eksikliklerini giderdik. Son 6 aylık süreç içerisinde araç alımımızı da yaparak, hızlı hizmet sürecine giriyoruz. Önümüzdeki iki yıllık süreç de çalışmalarımızda özellikle yol yapımına ağırlık vericeğiz. En uygun maliyette olduğu için kendi araçlarımızla çalışmalarımızı sürdürme kararı aldık'dedi.

Başkan Gençer, "Örnek belediye olma yolunda ilerliyoruz"

Başkan Gençer, "Örnek belediye olma yolunda ilerliyoruz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber