Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Mayıs 2016 - 10:58 Yorum: 0

Başkan Gökçek’le Buluşan Gençler, Ankapark’ta

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le bir araya gelerek, "Ulaşım ve Trafik Düzeni" konusunda bilgi alan ve taleplerini ileten gençler, daha sonra...

Başkan Gökçek’le Buluşan Gençler, Ankapark’ta

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le bir araya gelerek, "Ulaşım ve Trafik Düzeni" konusunda bilgi alan ve taleplerini ileten gençler, daha sonra ANKAPARK'a giderek gönüllerince eğlendi.

Başkan Gökçek'in gençlerle buluşup Ankara'yı tartıştığı programların ikincisinde, konu başlığı "Ulaşım ve Trafik Düzeni" oldu. Başkan Gökçek'le bir araya gelen yaklaşık 250 gençten bir kısmı, dana sonra ANKAPARK'a giderek, çalışmaları yerinde görme ve eğlenme fırsatı buldu.

EGO otobüsleriyle ANKAPARK'a götürülen ve çoğunluğu Ankara'da yaşayan ve üniversite öğrencilerinden oluşan gençler, dünyanın en büyük tema parklarından olan ve roller coaster, dönme dolap, yükselen salıncak, dijital oyun çadırları, dinazor ve sayısız oyuncakların yer aldığı ANKAPARK'ı gezerek gönüllerince eğlendiler.

DİJİTAL ÇADIRDA ADRENALİN

ANKAPARK'ta bulunan dijital oyun çadırındaki ayrı temalardan oluşan 6 bölümü gezen gençler, özellikle uzay temasında, dijital oyuncaklar ve robotlarla adrenalin ve eğlencenin doruğuna çıktılar.

Genel olarak ANKAPARK'ı çok beğendiklerini ve Ankara'nın tanıtımına katkıda bulunacağını belirten gençlerden Muhammet Talha Akgül (20), "Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim. Başkan Melih Gökçek, gençlerin görüşlerine önem veriyor. ANKAPARK, özellikle kardeşlerimiz, çocuğumuz olursa ileride onlar için güzel bir yer olacak" dedi.

Ümit Aydoğan (21) da, "Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat 2.sınıf öğrencisiyim. Başkan Gökçek'in gençlerle buluşması çok güzel. Tüm belediye başkanlarımızın yapması gereken bir şey. Yani konuyu birinci ağızdan dinlemek açısından çok önemli. Toplantı gayet güzel, hemen orada bürokratların da bulunması ve anında çözüm üretilmeye çalışılması da gayet güzel. Metro çalışma saatiyle ilgili hemen bir sonuç alınması gayet memnun edici. ANKAPARK'ı ilk kez görüyoruz, gayet güzel" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber