Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

Başkan Güler, güven tazeledi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Güler, güven tazeledi. İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongrede, başkanlık için 36 yıldır...

Başkan Güler, güven tazeledi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Güler, güven tazeledi. 

İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongrede, başkanlık için 36 yıldır Sarıkaya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yürüten Celal Güler ile Serkan Acır yarıştı.

626 üyenin oy kullandığı seçimde, Celal Güler 454 oy, Serkan Acır 165 oy aldı. 7 oy da geçersiz sayıldı.

Yeniden başkanlığa seçilen Güler, yaptığı konuşmada, seçimin bir yarış olduğunu hatırlatarak kongrede demokrasiyi en iyi şekilde işlettiğini söyledi.

Hiç kimseye ayrıcalık yapmadığının neticesini aldığını belirten Güler, "Allah’ın izniyle güzel bir seçim gerçekleştirdik. Bu seçimde hiçbir taşkınlık yapmayan esnaf arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bu birliğimizi ve düzenimizi bozmasın. Ben diğer aday olan arkadaşımı da göstermiş olduğu erdemli davranıştan dolayı teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber