Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ekim 2019 - 10:38 Yorum: 0

Başkan Gültak, özel çocuklarla antrenman yaptı

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, zihinsel engelli gençlerle birlikte, belediyeye ait Şafak Erdur-Seyfi Alanya Spor Tesisinde düzenlenen antrenmana...

Başkan Gültak, özel çocuklarla antrenman yaptı

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, zihinsel engelli gençlerle birlikte, belediyeye ait Şafak Erdur-Seyfi Alanya Spor Tesisinde düzenlenen antrenmana katılarak, onlarla birlikte spor yaptı ve yarışlara katıldı.

Akdeniz Belediyesi, bünyesindeki spor tesislerini, her yaş ve kesimden vatandaşın kullanımına sunmaya devam ediyor. Son olarak Mersin Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan gelen gençler, belediyeye ait Şafak Erdur-Seyfi Alanya Spor Tesisinde gönüllerince antrenman yaparak ter attılar.

Duygusal anların ve renkli görüntülerin oluştuğu idmanda özel çocuklar, hem spor yaptı hem de gönüllerince eğlenme imkanı buldular. Akdeniz Belediye Başkanı Gültak da özel çocukları yalnız bırakmadı. Gültak'ın etrafını sararak sevgi seli gösteren bazı çocuklar, başkanı şarkılarla karşıladılar.

İdman sonrası duygularını paylaşan özel çocuklar, kendilerine bu imkanı sunan Gültak'a teşekkür ettiler.

"Kapılarımız özel çocuklarımıza daima açık"

Çocuklarla birlikte antrenman yapan ve yarışlara katılan Başkan Gültak da yaptığı açıklamada, özel çocukların daima yanında olacaklarının altını çizdi. Başkan Gültak, "Kurum öğretmenlerimiz, özel çocuklarımız için tesisi onlara açmamızı talep ettiler. Biz de hemen tesislerimizin kapısını kardeşlerimize açtık. Gönüllerince koştular ve spor yaptılar. Bu şekilde enerjilerini atmalarını sağladık. Beraber antrenman ve yarışmalar da yaparak sevinç ve heyecanlarına ortak olduk. Gerçekten çok mutlu oldular. Tabi onların mutluluğu bizleri de mutlu etti. Kapımız onlara her zaman açık olacak" dedi.

Başkan Gültak, özel çocuklarla antrenman yaptı

Başkan Gültak, özel çocuklarla antrenman yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber