Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Ağustos 2022 - 14:33 Yorum: 0

Başkan Gümüş, şampiyon takımı tablet ile ödüllendirdi

Menteşe Belediyesi Yalabık Parkında Ege Yıldızları Spor Kulübü Çim Hokey takımı sporcuları ile kahvaltıda bir araya gelen Menteşe Belediye Başkanı...

Başkan Gümüş, şampiyon takımı tablet ile ödüllendirdi

Menteşe Belediyesi Yalabık Parkında Ege Yıldızları Spor Kulübü Çim Hokey takımı sporcuları ile kahvaltıda bir araya gelen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularını Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı olarak elde ettikleri Türkiye Şampiyonluklarını tebrik ederek, başarılarından dolayı tablet ile ödüllendirdi.

Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularının Muğla'nın ismini tüm Türkiye'de başarıyla duyurduğunu belirten Başkan Gümüş, "Ege Yıldızları Çim Hokey Takımı kısa zamanda katıldıkları müsabakalarda başarıdan başarıya koşarak bölgemizin ismini tüm ülkemizde duyuruyorlar. Kızlarımızla gurur duyuyoruz. Elde ettikleri başarılarla örnek oluyorlar. Bugün bu başarılarını bizlerle paylaşmak için U14 Kızlar Hokey Türkiye Şampiyonasında ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Hokey Türkiye Şampiyonasında Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı olarak Türkiye Şampiyonu olan sporcularımız kupalarını getirdiler. Ege Yıldızları Spor Kulübünü ve Muğla İl Karması Kız Hokey Takımında yer alan Milli sporcular Sıla Aleyna Çelebi ile Nilay Nur Öztürk'ü tebrik ediyorum. Tabi onların bu başarısında ailelerinin ve Antrenörleri Serkan Şen, U19 Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemir ve Kulüp Yöneticisi Ayhan Hasdemir'in de büyük emekleri var. Hepsini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başkan Gümüş Menteşe Belediyesi Yalabık Parkında yapılan kahvaltı sonrası sporcuları başarılarından dolayı birer tablet hediye ederek başarılarını ödüllendirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber