Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Aralık 2018 - 12:18 Yorum: 0

Başkan Günaydın’dan Cemevi inşaatı için destek sözü

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Tunceliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Isparta Cem ve Kültür Merkezinin hazırlamış...

Başkan Günaydın’dan Cemevi inşaatı için destek sözü

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Tunceliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Isparta Cem ve Kültür Merkezinin hazırlamış olduğu "Bir Tuğlada Sen Koy" Yardımlaşma ve Dayanışma Kahvaltısına katıldı. Eşi Dilek Günaydın ile birlikte programa katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yoğun ilgi ile karşılandı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, program sonrasında yaptığı açıklamada "Ben bildim bileli bu derneğimiz güzel etkinlikler düzenler. Bu arkadaşlarımız topluma fevkalade örnek olan çalışma içerisindeler. Kimseyi ayırmadan tüm insanları seviyorlar. Sanki Mevlana, sanki Yunus Emre, sanki Hacı Bektaş Veli gibi. Bundan dolayı bugün burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu yolunuza devam edin diyorum. Tüm toplumlar böyle olsun istiyorum. Biz Cem Evi inşaatı için elimizden gelen desteği yapacağız" dedi.

Başkan Günaydın’dan Cemevi inşaatı için destek sözü

Başkan Günaydın’dan Cemevi inşaatı için destek sözü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber