Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:43 11 kişinin yaralandığı otobüs kazasının olay yeri havadan görüntülendi14:43 YÖK Başkanı Erol Özvar: "Türkiye’deki üniversitelerin yüzde 99.8’i dolu"14:42 Yozgat’ta depremin izleri gün ışıyınca ortaya çıktı14:42 Maraş ve Tokat depremlerini önceden bildirmişti, İstanbul için rahatlatan t...14:41 Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı14:41 İl Emniyet Müdürü Arıbaş: "Olaylara karşı tüm tedbirleri alıyoruz"14:40 İstanbul’da Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında pazar günü bazı yollar tr...14:39 Contitech işçilerinden ‘keyfi işten çıkarma’ eylemi14:38 Organlarını başlayarak 4 hayata umut olan Melek, son yolculuğuna uğurlandı14:36 CHP lideri Özgür Özel, CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar’ın cenaze nama...14:35 Metro Turizm otobüsü kaza yaptı: 11 yaralı14:35 Düzce’de eşit oy alan muhtarların seçimi yenilenecek14:35 Akdeniz Üniversitesi, Antalyalıların gıda ihtiyaçlarını karşılayacak14:31 Batman’da kolu paketleme makinesine sıkıştıran 1 işçi saatler sonra kurtarı...14:29 İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak14:29 UNCESCO Müzik şehri Şanlıurfa’da koro yarışmasında ödüller sahiplerini buld...14:28 Hz. Ömer’in adaleti ve hoşgörüsü Kahta’da sahnelendi14:26 Depremin vurduğu Sulusaray’da halı sahada cuma namazı kılındı14:25 Gastronomi kenti Gaziantep’te 40 TL’ye menü yemek hizmeti14:25 Meteorolojiden Bursa için sarı uyarı
Kültür 11 Ağustos 2020 - 14:38 Yorum: 0

Başkan Günel çocuklara verdiği bir sözü daha yerine getirdi

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Türkmen Mahallesi'nde bulunan Çağrı Sitesi sakinlerine verdiği park yenilme sözünü yerine getirdi.

Başkan Günel çocuklara verdiği bir sözü daha yerine getirdi

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Türkmen Mahallesi'nde bulunan Çağrı Sitesi sakinlerine verdiği park yenilme sözünü yerine getirdi. Başkan Ömer Günel'in talimatıyla harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri site içerisindeki Kuşadası Belediyesi arazisi üzerinde yer alan parkı yeniden inşa etti.

Kuşadası Belediyesi "Daha Yeşil Bir Çevre" hedefiyle yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Rutin ot biçme, ağaç budama, peyzaj düzenleme gibi işleri hız kesmeden sürdüren Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak Başkan Ömer Günel'in talimatıyla Türkmen Mahallesi'nde bulunan Çağrı Sitesi içerisindeki parkı yeniledi. Bu kapsamda parkın eskiyen çocuk oyun grubu, oturma bankları ve zemin kaplamaları kaldırılarak yenileri yerleştirildi. Parka ayrıca 4 parça spor aleti takıldı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, vatandaşlara hizmet etmek için görevde olduklarını belirterek "Bir belediyenin asli görevi vatandaşların taleplerini karşılamaktır. Bizler hemşehrilerimizi memnun etmek için gece, gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Yaklaşık iki ay önce Türkmen mahallemizde bulunan Çağrı Sitesi'nin sakinleriyle bir araya gelmiştik. Bizden site içerisinde bulunan belediye arazisi üzerine inşa edilmiş parkın yenilenmesini istemişlerdi. Biz bu talebi geri çevirmedik. Parkta yenilme çalışması yürüttük. En büyük hedefimiz, mutlu insanların yaşadığı bir Kuşadası" dedi.

Başkan Günel çocuklara verdiği bir sözü daha yerine getirdi

Başkan Günel çocuklara verdiği bir sözü daha yerine getirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber