Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Nisan 2020 - 14:38 Yorum: 0

Başkan Güngör, 2 aylık maaşını bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Milli Dayanışma" kampanyasına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,...

Başkan Güngör, 2 aylık maaşını bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Milli Dayanışma" kampanyasına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 2 maaşını bağışlayarak destek verdi.

Başkan Güngör, makam odasında yaptığı açıklamasında yaşanan zorlukları hep birlikte aşacaklarını ifade ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımız himayelerinde başlatılan milli dayanışma çerçevesinde 2 aylık maaşımı bağışlayarak, bu kampanyaya destek veriyorum. Milli dayanışma kampanyası ile zorlukları hep birlikte aşacağız, biz bize yeteriz Türkiyem. Bütün dünyayı etkisi altına alan korona salgını ile mücadelede en etkili yöntemim sosyal izolasyon ve mesafe olduğu görülmektedir. Değerli hemşerilerim sağlımız için, sevdiklerimiz için geleceğimiz için kurallara uyalım. Evde kal Kahramanmaraş" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber