Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Kasım 2020 - 13:48 Yorum: 0

Başkan Gür’den çiçek yerine bağış ricası

AK Parti Batman İl Başkanlığına yeniden seçilen A. Akif Gür, kendisine tebrik için çiçek gönderilmemesini, bunun yerine Kızılay'a bağış yapılmasını...

Başkan Gür’den çiçek yerine bağış ricası

AK Parti Batman İl Başkanlığına yeniden seçilen A. Akif Gür, kendisine tebrik için çiçek gönderilmemesini, bunun yerine Kızılay'a bağış yapılmasını istedi.

AK Parti Batman İl Başkanlığına yeniden seçilen A. Akif Gür, kendisine tebrik için çiçek gönderilmemesini, bunun yerine Kızılay'a bağış yapılmasını istedi. Gür, "Tebrik ziyaretleri sebebiyle gelecek olan misafirlerimizin beraberlerinde çiçek, çelenk ve benzeri nezaket hediyeleri ile teşrif etmemeleri, bunun yerine tüm dünya mazlum ve muhtaçlarının gönlünde taht kuran, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılay'a plazma, kan, ayni veya nakdi bağış yapmalarını istirham ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber