Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Ekim 2018 - 09:48 Yorum: 0

Başkan Gür’den kamptaki sporculara ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Van ilinde kampta bulunan Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Spor Kulübü futbol...

Başkan Gür’den kamptaki sporculara ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Van ilinde kampta bulunan Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Spor Kulübü futbol ve voleybol takımlarını ziyaret etti.

Bu yıl 2. ligde mücadele eden Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Spor Kulübü futbol ve voleybol takım Van Edremit'te kampa girdi. Edremit'te sezon hazırlıklarını sürdüren futbol ve voleybol takımları yeni sezonda iddialı. Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Spor Kulübü futbol ve voleybol takımlarını kamp bölgesinde ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Sporcularla bir süre sohbet eden Başkan Gür, yeni sezonda her iki takıma başarılar diledi. Takım yöneticileri ise ziyaretten doydukları memnuniyetti dile getirerek, Başkan Gür'e ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Gür, sporcularla hatıra fotoğrafı çektikten sonra kamp bölgesinde ayrıldı.

Başkan Gür’den kamptaki sporculara ziyaret

Başkan Gür’den kamptaki sporculara ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber