Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 25 Eylül 2017 - 20:53 Yorum: 0

Başkan Gür’den Keskin’e geçmiş olsun ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, evine ses bombası atılan Durankaya Bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin'i makamında...

Başkan Gür’den Keskin’e geçmiş olsun ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, evine ses bombası atılan Durankaya Bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin'i makamında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hakkari'de Slehi aşireti kanat önderi ve Durankaya Belediye Başkanı olan Fatih Keskin'in evine 7 Eylül 2007 ve önceki akşam kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ses bombası atılıp, ateş açılmıştı. Keskin'in evine yapılan ikinci saldırı birçok çevre tarafından tepki ile karşılanmıştı. Sabah saatlerinde yüzlerce kişi Başkan Keskin'i evinde ve makam odasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür ve beraberindeki parti yöneticileri de akşam saatlerinde Başkan Fatih Keskin'i makamında ziyaret ederek, geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Kimseyle bir alıp veremediğinin olmadığını ifade eden Başkan Keskin, tek amacının halka hizmet olduğunu söyledi. Gür ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Keskin, evine saldıranların bulunması ile birlikte olayın aydınlatılacağını ifade etti.

Gür ise, yapılan saldırıya nefretle kınadıklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber