Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Mayıs 2016 - 14:51 Yorum: 0

Başkan Gürkan, Emekli Olan Personele Teşekkür Plaketi Verdi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi’nden emekli olan 16 personele t..

Başkan Gürkan, Emekli Olan Personele Teşekkür Plaketi Verdi

MALATYA (İHA) Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi’nden emekli olan 16 personele teşekkür plaketi verdi. Gürkan, “Emekli olsanız da sizler bizim personelimizsiniz” dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi’nden emekli olan 11 memur ve 5 işçiyi makamında kabul etti. Battalgazi Belediyesi’nden emekli olan personel ile sohbet eden Başkan Gürkan, kurum aidiyetinin önemine dikkat çekerek, “Kısmen de olsa kısa bir çalışma ortamımız oldu. Yeni bir belediye olması hasebiyle 7-8 farklı binada hizmet verilmesi, homojenleşme olgusu açısından da homojenleştirme oluşturamadık ama kurumsallaşma yapısı açısından ve aidiyet olgusu oluşması anlamında Battalgazi Belediyesi geçtiğimiz 2 sene içerisinde büyük bir performans gösterdi. İnşallah ileri ki zamanda belediye hizmet binamızın da faaliyete geçmesiyle personelimizin daha yakinen tanınması, birbirleriyle ilgili iletişimi ve ilişkileri daha iyi bir zemine gelecek. Emekli olan personel o kurumun personelidir. O personelin hem ailevi durumları ile ilgili hem de sosyal, psikolojik ve sağlık durumları ile ilgili iş ve işlemlerde ilgili kurum onu takip etmek mecburiyetindedir. Yani hukukta yazılı kaynaklar gibi yazılı olmayan kaynaklar da var. Biz buna resmi iş ve işlemlerde formal ve informal işler diyoruz. İnformal ilişkilerimiz devam edecek. Resmi ilişkilerimiz belki yazılı metin boyutuyla devam etmeyecek ama samimiyet anlamındaki ilişkiler de kurumun görevleri içerisindedir. Biz o görevlerin bilinci içindeyiz. Sizler bizim personelimizsiniz. Sizlerin evinizde yaşayacağınız bir sıkıntı veya sevinçli bir olay ya da sağlıkla ilgili bir probleminiz, kurumumuzu direkt alakadar eden bir konudur. Bunu bu şekilde bilmenizi arzu ediyorum. Bizim yönetim anlayışımızın da temeli bu esasa dayanır. Bu anlamda siz kendini buradan ayrılmış ve yalnız hissetmeyeceksiniz. Ayrıca personel müdürlüğümüz de bu konuda yakın ilişki içinde olacak” şeklinde konuştu.
Emekli olan personeller adına konuşan Nusret Tari ise, “Bir ilke daha imza attınız. Ben 30 yıldır personelim, İnsan Kaynakları Müdürlüğü yaptım. Böyle bir şeye rastlamadım. Bizi düşündüğünüz için, bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bizde sizin başarınızın devamını diliyoruz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Gürkan, Battalgazi Belediyesi’nden emekli olan 11 memur ve 5 işçiye teşekkür plaketi verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber