Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 12 Mart 2015 - 17:12 Yorum: 0

Başkan Gürkan "Sorunları el ele verek birlikte çözeceğiz"

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette, esnafların ve sivil toplum kuruluşlarının sorunları konuşuldu.

Başkan Gürkan 'Sorunları el ele verek birlikte çözeceğiz'

Beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Abdulvahap Şerefhanlı, Muzaffer Karakuş ve Yaşar Karataş ile birlikte Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adil Culha’yı ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, esnafların sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirterek, “Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Tabii netice itibariyle esnafımızın sorunlarını dinlemek, onların sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerini başkanımızdan almak ve bizim çözebileceğimiz kısımları bizimle çözülmesi noktasında, genel idarenin çözmesi gereken problemleri de genel idareye aksettirme noktasında, elimizden gelen gayreti çabayı göstereceğiz. Anladığım kadarıyla esnaf odalarımızın ve diğer odalarımızın ikamet noktasında problemleri var. İnşallah onu da önümüzdeki günlerde bu konu hakkında gerekli çalışma yapılacak. Esnaflarımıza, odalarımıza ve sivil toplum örgütlerimize yakışır, yaraşır bir ortam içerisinde faaliyetlerini yürütme noktasında, gerekli alt zemin kendilerine hazırlanacaktır. Kendileri de esnaflarımızın dertlerini, sıkıntılarını bizlere, bizlerin çözemediklerini daha yukarı mercilere hep birlikte el ele vererek ileteceğiz. Ben tekrar burada olmaktan memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Esnaf Odası Başkanımızın şahsında tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum” dedi.

  

Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adil Culha ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her zaman başkanımızı örnek aldık. Saygıyla karşılıyoruz. Kendisine her zaman müteşekkiriz. Bütün sorunlarımızla ilgilendiği için özellikle sadece esnaf değil, toplumun geneliyle ilgilendiği için biz teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” diye konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber