Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Temmuz 2016 - 14:13 Yorum: 0

Başkan Gürkan, “Türk medyası üzerine düşeni yapmıştır”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, basında sansürün kaldırılışının 108'nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan, “Türk medyası üzerine düşeni yapmıştır”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, basında sansürün kaldırılışının 108'nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, 15 Temmuz 2016 darbe girişiminin önlenmesinde basının katkısının çok büyük olduğunu ifade etti.

Basında sansürün kaldırılışının 108'nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Basında sansürün kaldırılışının bu yıl 108. yıldönümüdür. Bir kamu görevi yapan basın kuruluşları, halkın haber alma özgürlüğüne de büyük katkı sunmaktadır. Nitekim bunun en somut örneğini, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi Türk milleti olarak yaşadık. Fethullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi bir darbe girişimi yaşanmış ve Türk medyasının büyük katkısı ile darbe girişimi bertaraf edilmiştir. Tüm yaygın ve yerel medya kuruluşlarını demokrasiye sahip çıkmaları ve darbe girişimi karşısında milletten yana, demokrasiden yana aldıkları tavırdan dolayı kutluyorum. Medya, Fethullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi yapılan darbe girişimi karşısında görevini en güzel şekilde yerine getirmiştir. Türk medyası, demokrasiden yana, milletten yana aldığı tavırla sorumluluğunu yerine getirmiş olup, bundan sonraki süreçte Türk medyasının daha da güçlenmesi, demokrasiye daha büyük katkı sunması için herkese büyük sorumluluklar düşmektedir. Darbe girişimine karşı Türk medyasının takındığı tavır, herkese örnek olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle milletten yana, demokrasiden yana tavır alan, darbe girişiminin karşısında duran tüm basın kuruluşu çalışanlarının bu gününü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber