Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Eylül 2016 - 10:08 Yorum: 0

Başkan Gürlesin’den Gazilere bayram hediyesi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kurban Bayramı öncesi Denizlili 72 gaziye gazi kıyafeti hediye etti.

Başkan Gürlesin’den Gazilere bayram hediyesi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kurban Bayramı öncesi Denizlili 72 gaziye gazi kıyafeti hediye etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 72 Kıbrıs Barış Harekatı gazisine bayram öncesi gazi kıyafeti hediye etti. Başkan Gürlesin'e teşekkür eden gaziler, kendisine Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi fahri üyesi unvanı verdi. Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi'nde gerçekleştirilen törende Başkan Gürlesin'i, Dernek Başkanı Hamdi Helvacılar ve gaziler karşıladı.

Daha önce 72 gaziye verdikleri kıyafetin ardından şimdi de geride kalan 32 gaziye daha kalpağından ayakkabısına kadar gazi kıyafeti hediye etmek için burada olduklarını belirten Başkan Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak gazilere her zaman büyük önem verdik vermeye de devam edeceğiz. Vatanı, bayrağı, milleti için canlarını ortaya koyarak eşsiz hizmetleri ve kahramanlıklarıyla gazilerimiz görevlerini yerine getirmiştir. Gazilerimiz toplumumuzun önemli bir değeri ve kahramanlarıdır. Pamukkale Belediyesi olarak gazilerimize yönelik olarak birçok çalışma hayata geçirdik. Baş tacımız gazilerimizi eşleriyle birlikte, 42 yıl önce soydaşlarımızı korumak, barışı tesis etmek amacıyla gittikleri yavru vatana götürdük. Törenlerin geçişleri sırasında gazilerimizin gazi kıyafeti ihtiyacı olduğunu gördük. Hemen harekete geçerek 72 gazimizi kalpağından ayakkabısına kadar giydirdik. Şimdi de geride kalan 32 gazimize daha bayram öncesinde anlamlı bir günde gazi kıyafet hediye ediyoruz. Hayırlı olsun. Vatan, millet savunmasında canlarını ortaya koyan gazilerimize ne yapsak azdır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber