Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 15:33 Yorum: 0

Başkan Gürlesin’den Pamukkale’ye Yeni Spor Tesisi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede "Öğrenciler, gençler, vatandaşlar spor yapsın" diye yatırım atağı başlattığı dev spor komplekslerinden...

Başkan Gürlesin’den Pamukkale’ye Yeni Spor Tesisi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede "Öğrenciler, gençler, vatandaşlar spor yapsın" diye yatırım atağı başlattığı dev spor komplekslerinden biri daha biterek açıldı.

Pamukkale Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında devam eden yatırım atağını sürdürüyor. Uzunpınar ve Akhan Mahallesinin ardından Başkan Gürlesin, yapım talimatını verdiği 3'ncü spor kompleksi Kuşpınar Mahallesi'nde tamamlandı. Saadet Erioğlu İlkokulu bahçesinde halı sahadan basketbola, voleyboldan oyun alanına, izleyici tribününden kurak peyzaj çalışması ve çevre düzenlemesi 250 bin liralık bir yatırımla tamamlandı.

Spor kompleksi açılış törenine Denizli Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, Saadet Erikoğlu İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pamukkale İlçesinde birçok noktada spor tesisleri yatırımı yapılarak hizmete açıldığına vurgu yapan Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise, "Başkan Gürlesin belediye çalışmalarında, sportif, sosyal kültürel alanlarda ve eğitim alanında ortaya koyduğu çalışmalarla örnek bir kişi. Çocuklarımızın yüzlerine bakıyorum, hepsi sevinçli, mutlu. Bütün yaptığımız çalışmalar, öğretmenlerimizin akıttığı alın teri, Belediye Başkanımızın ve ona destek veren Belediye Meclisi Üyelerimizin, yardımcılarının bütün fedakarlıklarla okullarımıza kazandırdığı, sosyal tesisler, yarının geleceği olan sevgili çocuklarımızın öncelikli olarak mutlu olmasına hizmet etsin. Onları vatanına, milletine, bayrağına bağlı ve onu koruyan gençler ve nesiller yetiştirmeye imkan tanısın" dedi.

İlçede bir bir yatırımları halkın hizmetine sunmaya devam ettiklerini ve bugünde önemli bir yatırımın açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Gürlesin ise şunları söyledi, "Sağlıklı yaşamın anahtarı olan sporu ilçemizde özendirmek, çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmalarına olanak tanıyacak spor tesislerinin bir bir yatırımını gerçekleştiriyoruz. Dev tesislerin yanında onlarca halı sahayı da ilçemize kazandırdık. İçerisinde birçok spor alanı bulunan spor komplekslerimizden 3'ncüsünü bugün açmanın mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek isterim. Burada spor yapacak başta öğrencilerimize, gençlerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Güçlü Türkiye'mizin teminatı olan çocuklarımız, gençlerimiz spor yaparak sağlıklı yaşamla geleceklerini aydınlatacak. Sporcularımız buradan yetişecek. Biz ilçemizde uygun olan her okulun bahçesinde böyle yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Sporu özendirmek, spora yönlendirmek görevimiz. İlçemizde hem Büyükşehir hem de İlçe Belediyesi olarak bizler iki koldan yatırım atağını sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a da gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sporcularımızın yetişeceği, ilçe halkımızın spor yapacağı spor tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından spor kompleksi, kurdelenin kesilmesiyle törenle hizmete açıldı.

Başkan Gürlesin, protokol üyeleri, vatandaşlarla spor kompleksini gezerek, ortaya çıkan eseri inceledi. Başkan Gürlesin, öğrencilerle hem halı sahada top oynadı, hem basket atarak onların heyecan ve mutluklarına da ortak oldu.

Başkan Gürlesin’den Pamukkale’ye Yeni Spor Tesisi

Başkan Gürlesin’den Pamukkale’ye Yeni Spor Tesisi

Başkan Gürlesin’den Pamukkale’ye Yeni Spor Tesisi

Başkan Gürlesin’den Pamukkale’ye Yeni Spor Tesisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber