Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 04 Mart 2021 - 15:58 Yorum: 0

Başkan Gürün’den pazarda Korona virüs denetimi

Türkiye'nin kısa bir süre önce "kontrollü normalleşme" sürecine geçmesiyle birlikte turuncu bölgede yani yüksek risk kategorisinde olan Muğla'da yeni...

Başkan Gürün’den pazarda Korona virüs denetimi

Türkiye'nin kısa bir süre önce "kontrollü normalleşme" sürecine geçmesiyle birlikte turuncu bölgede yani yüksek risk kategorisinde olan Muğla'da yeni düzenlemeler de hayata geçmeye başladı.

Kontrollü normalleşme sürecini sahada inceleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Perşembe günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti.

Pazarcı esnafına hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Gürün, esnaf ve vatandaşlara sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralarını hatırlatırken bu süreçte rehavete kapılmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber