Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ekim 2016 - 17:18 Yorum: 0

Başkan Haluk Alıcık’ın bayrak hassasiyeti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bayrak söz konusu olunca kendini engelleyemiyor.

Başkan Haluk Alıcık’ın bayrak hassasiyeti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bayrak söz konusu olunca kendini engelleyemiyor. Türk bayrağına karşı olan hassasiyeti Başkanlığını yaptığı ilçenin sınırlarını aşıyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık söz konusu bayrak olunca engel tanımıyor. Nazilli Merkez olmak üzere Nazilli Belediyesinden hizmet alan tüm mahallelerde yeni bayrak direkleri ya da var olanların bakımlarını yaptırtarak en yüksek tepelere devasa Türk Bayrakları'nın dalgalanmasını sağlayan Başkan Alıcık, solmuş, yıpranmış ve yırtılmış bayrakların gönderde dalgalanmasına tahammül edemiyor. Bayrak konusundaki titizliği ve hassasiyeti nedeni ile sık sık semalarda salınan bayrakların kontrollerini yaptıran Başkan Alıcık tedbiri de elden bırakmıyor. Makam otomobilinin bagajında çocuklar için oyuncak, sporseverler için Nazilli belediye forması ve her daim Türk bayrağı taşıyan Haluk Alıcık, İlçedeki ev ve iş yerlerinde asılı yıpranmış bayrakları indirttirerek yerine yenilerini astırtıyor. Her daim bayrak konusunda hazırlıklı olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın Türk bayrağına karşı olan hassasiyeti bu kez Başkanlığını yaptığı ilçenin sınırlarını da aştı. Ziyaret için gittiği Muğla'nın Bodrum İlçesinden dönerken Milas'a bağlı bir ören yerinde Namazını kılmak için durdu. Küçük bir camin yanı başındaki ağaçta salınan yıpranmış Türk Bayrağını gören Başkan Alıcık hiç kimseden yardım istemeden ve yanındaki personeline bile talimat verme ihtiyacı duymadan yıpranmış bayrağı daldan indirerek yenisiyle değiştirdi.

Bayrağın yırtılmış ve yıpranmış olduğunu görünce kendini tutamadığını vurgulayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Milas yolu üzerinde namaz kılmak için durduğumuz ören yerinde solmuş Türk Bayrağını görünce tahammül edemedim ve hemen yenisi ile değiştirdim. Bayrak söz konusu olunca kendini engelleyemiyorum. Allahım Gönderden Bayrağımızı Minarelerden Ezan Sesimizi, Bizleri de Vatansız bırakmasın" dedi.

Başkan Haluk Alıcık’ın bayrak hassasiyeti

Başkan Haluk Alıcık’ın bayrak hassasiyeti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber