Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”
Yerel 22 Ağustos 2019 - 11:53 Yorum: 0

Başkan Hürriyet, “Büyük zaferin büyük coşkusunu vatandaşa yaşatacağız”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda düzenlenecek etkinliklerle ilgili gerçekleştirdiği basın toplantısında zafer...

Başkan Hürriyet, “Büyük zaferin büyük coşkusunu vatandaşa yaşatacağız”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda düzenlenecek etkinliklerle ilgili gerçekleştirdiği basın toplantısında zafer ruhunu tam anlamıyla yaşatacaklarını ifade etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bu yıl düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlik programı gerçekleştirilen toplantıda anlattı. Programın detaylarını basın mensuplarıyla paylaşan Hürriyet, Zafer Bayramı etkinliklerinin 26 Ağustos Pazartesi başlayıp 30 Ağustos Cuma günü son bulacağını söyledi. Vatandaşların rahatlıkla katılabileceği, eşlik edebileceği, Zafer Bayramını hissedebileceği bir program yaptıklarını belirten Başkan Hürriyet, "Detaylı bir program yaptık. 5 günlük bir program olacak. Her günü dolu dolu ve sürprizlerle dolu bir program olacak. Hatta, 30 Ağustosun sürprizi sadece Volkan Konak değil, vatandaşlarımıza zafer gününü doyasıya yaşatacak sürprizlerimiz de var" dedi.

"Coşkunun İzmit'in her yerinde hissedilmesini istiyoruz"

30 Ağustos Zafer Bayramının adına ve şanına yakışır bir kutlama gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Hürriyet, "Cumhuriyete yakışır şekilde Zafer Haftası çerçevesinde 5 gün dolu dolu program hazırladık. Adına ve onuruna yakışır şekilde bayramımızı kutlayacağız. Birçok noktada halkın ulaşabileceği noktalarda program düzenledik. Etkinliklerimizi özellikle Kent Meydanı'nda yapıyoruz. O alanı cazibe merkezi haline getireceğimizi daha önce söylemiştik. Zafer Bayramı kutlamalarında kent meydanını kullanacağız. O coşkuyu İzmit'in her yerinde yaşatacağız. Zaferin 97. yılında coşkunun İzmit'in her yerinde hissedilmesini istiyoruz. Büyük zaferin büyük coşkusunu vatandaşa yaşatacağız" diye belirtti.

İzmit birçok etkinliğe sahne olacak

Birçok etkinliğin yapılacağı programda 26 Ağustos Pazartesi Deniz Zeyrek ve İsmail Saymaz "Kurtuluştan Bugüne Atatürk'ün İzinde" panel ve kitap imzası gerçekleştirecek. 28 Ağustos Çarşamba günü Sunay Akın "Bir Cumhuriyet Hikayesi" gösterimiyle, Çocuk Kalpler Kumpanyası da konser vererek İzmit halkının karşısına çıkacak. 29 Ağustos Perşembe günü ise "Hilal-i Ahmer 1868 Türk Kızılayı Kurtuluş Cephesinde" konulu savaş kartpostal sergisi açacak. 30 Ağustos Cuma günü de Volkan Konak vereceği konserle Zafer Bayramı coşkusunu İzmit'te yaşatacak.

Başkan Hürriyet, “Büyük zaferin büyük coşkusunu vatandaşa yaşatacağız”

Başkan Hürriyet, “Büyük zaferin büyük coşkusunu vatandaşa yaşatacağız”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber