Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Ağustos 2016 - 18:58 Yorum: 0

Başkan Hüseyin Koç’tan teşekkür

Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, kulübe destek sağlayan ve bu desteğin sağlanmasına katkı sunan kişilere teşekkür etti.

Başkan Hüseyin Koç’tan teşekkür

Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, kulübe destek sağlayan ve bu desteğin sağlanmasına katkı sunan kişilere teşekkür etti.

Yeni sezon öncesi Adıyaman 1954 Spor Kulübüne maddi anlamda destek sağlanması yönünde büyük çaba sarf eden Adıyaman Valisi Abdullah Erin, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya teşekkür ettiğini söyledi.

2016-2017 Sezonuna şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü Başkanı Hüseyin Koç, "Geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırmış olduğumuz şampiyonluğu bu yıl yakalamak adına yeni sezona yeni bir teknik kadro, yeni bir ekip oluşturduk. Bu bağlamda Sayın Valimiz Abdullah Erin, TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın ve Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu'dan almış olduğumuz manevi destekle "Bismillah" diyerek yola çıktık. Sayın Valimiz Abdullah Erin'in, TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın'ın ve Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu'nun yoğun çabaları sonucunda sponsorluk anlaşması kapsamında Akedaş, SANKO Holding Yönetim kurulundan maddi destek sözü aldık. İnşallah bu manevi ve maddi destekler sürdüğü müddetçe bizlerde yönetim kurulu olarak üstümüze düşeni yapacağız. Hedefimiz geçtiğimiz yıl kıl payı kaçırmış olduğumuz şampiyonluğu bu yıl yakalayıp bir üst lige çıkmaktır. Bu vesileyle bizlere her türlü desteği veren ilimiz Valisi Abdullah Erin'e, TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın'a, İlimiz Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya ve sponsorluk kapsamında kulübümüze maddi destek sağlayacak olan Akedaş ve SANKO Holding Yönetim kuruluna teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber