Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Ekim 2016 - 21:13 Yorum: 0

Başkan Işık, esnaf temsilcileriyle bir araya geldi

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Biga Şoförler Odası, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası ile Biga Kahveciler Odası başkan ve yönetimleri, Biga Belediye...

Başkan Işık, esnaf temsilcileriyle bir araya geldi

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Biga Şoförler Odası, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası ile Biga Kahveciler Odası başkan ve yönetimleri, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ile bir araya geldiler.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Başkan Işık, Biga Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili esnafın seçilmiş temsilcilerinin sorularını yanıtladı, projeler ve çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini dinledi. Oda temsilcilerine Biga Alışveriş Günleri ile ilgili bilgi veren Başkan Işık, "Bu yıl Belediyemiz öncülüğünde, Ticaret ve Sanayi Odamız ile Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın işbirliğiyle Alışveriş Günleri'nin ikincisini gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz yıl etkinliklerimizi çok iyi tanıtamadık. Ancak bu yıl hep birlikte tanıtımı gerçekleştireceğiz. Çevre ilçelerden vatandaşlarımızın da katılabilmesi için çalışmalar yapacağız. Esnafımızın da desteğiyle hem esnafımıza kazanç olarak, hem de vatandaşımıza farklı bir etkinlik imkanı sunarak faydalı bir iş gerçekleştirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

Biga şehir merkezi ile ilgili projelerle ilgili soruların da yanıtlamasının ardından bu ortak toplantıların düzenli aralıklarla devam etmesi gerektiği fikir birliğine varıldı.

Başkan Işık, esnaf temsilcileriyle bir araya geldi

Başkan Işık, esnaf temsilcileriyle bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber