Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2016 - 15:53 Yorum: 0

Başkan İsmail Çelik iddiaları yalanladı;

Bilecik'in Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik, bazı internet sitelerinde dernekleri ile ilgili yayınlanan haberle ilgili iddialara tepki göstererek...

Başkan İsmail Çelik iddiaları yalanladı;

Bilecik'in Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik, bazı internet sitelerinde dernekleri ile ilgili yayınlanan haberle ilgili iddialara tepki göstererek bunların gerçekleri yansıtmadığını belirtti ve "Çamur atmaya çalışıyorlar" dedi.

Çelik, bazı dernek üyelerinin de hazır bulunduğu basın açıklamasında, iddiaları ortaya atan kişilerin, zamanında dernek hizmetlerinden çokça yararlanmalarına rağmen şahsını kendi istek ve çıkarlarına göre kullanamadıkları için "Çamur At İzi Kalsın" taktiği uygulamaya çalıştıklarını söyledi. Yapılan hizmet ve çalışmaları çekemeyenlerin şahsı ve derneğe çamur atmaya çalıştıklarını kaydetti. Başkan İsmail Çelik açıklamasında, "Engelliler Dayanışma Yönetim Kurulu Başkanı olarak şahsım ve yönetim kuruluma yönelik bir takım yersiz iddialarda bulunmaktadır. Bu iddialarda bulunan kişiler bir elin parmağından fazla değil. Vaktinde dernek hizmetlerinden çokça yararlanan bu kişiler İsmail Çelik'i kendi istek ve çıkarlarına göre kullanamadıkları için "Çamur At İzi Kalsın" taktiği uygulamaktadırlar. Yaptığımız hizmet ve çalışmaları çekemeyenlerin şahsım ve derneğimize çamur atmaya çalıyorlar. Engelli birey ve dernek başkanı olarak 4 yıldır görevdeyim. Bu zaman içerisinde derneğimizin nereden nereye geldiği ortadadır. Gerçekleştirilen denetimde iddiaları çürütecek tüm aidat ve bağış makbuzları ile banka dekontları ilgili memurlara sunulmuştur. Dernek bağış ve aidatları engelli ihtiyaçları için ve basında ve sosyal medyada yayınlandığı üzere sayısız etkinliklerde gerektiğinde dernek adına faturalandırılarak kullanılmaktadır. Bozüyük Belediyesi tarafından içimizdeki engellilerin hizmeti için tahsis edilen engelsiz ulaşım aracını, şahsımın özel aracı gibi kullandığım iddia ediliyor. Öncelikle bu iddia bana mutluluk verdi. Tekerlekli sandalyede bir engelli olduğumu unutmuşlar. Dernek başkanı olarak toplum için ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye ve bağışçılarımızdan gelen gıda yardımlarını ulaştırmak için engelsiz ulaşım aracını kullanmaktayım. Ayrıca bu aracın engelli kimlik kartları, valilik toplantıları engelli kurs programları için araç müsait olduğunda belediyemizin bilgisi dahilinde kullanmaktayım. Zira diğer tekerlekli sandalyeli bireyler gibi benimde şahsi ihtiyaçlarım için bu aracı kullanmak en doğal hakkımdır. "Benim arkamda siyasiler var, bana karışamazsınız" iddiası ise beni karalamaya yönelik çok basit bir cümledir. Derneğimiz dil, din, ırk siyasi görüş anlamı yapmadan her kesimden takriben 160 üyeyi bünyesinde barındırmaktadır. Bu haber dernek üyelerimizde infial yaratmıştır. İddia sahiplerini dernek başkanı, yönetim kurulu ve üyelerimiz olarak protesto ediyoruz. Derneklerin denetimi son derece doğal bir süreçtir. Bunu kamuoyunda merak uyandıracak bir şekilde karalama kampanyasına dönüştürmek insani bir davranış değildir. Toplum yararına çalışmalarımıza devam edeceğimizi ve bu ve benzeri asılsız iddialara karşı her türlü yasal süreci başlatacağımızı tüm kamuoyuna duyurmak istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber