Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Eylül 2016 - 16:13 Yorum: 0

Başkan İsmail Taşcıoğlu: Kütahya Almanya’daki Türkler ile işbirliğini daha da artırmalı

Almanya Wuppertal Kütahyalılar Kültür Derneği Başkanı İsmail Taşcıoğlu, derneklerinin, Almanya'daki Türkler ile Kütahyalılar arasında bir köprü...

Başkan İsmail Taşcıoğlu: Kütahya Almanya’daki Türkler ile işbirliğini daha da artırmalı

Almanya Wuppertal Kütahyalılar Kültür Derneği Başkanı İsmail Taşcıoğlu, derneklerinin, Almanya'daki Türkler ile Kütahyalılar arasında bir köprü vazifesi gördüğünü ifade etti.

İhlas Haber Ajansı Kütahya Temsilcisi (İHA) Hüseyin Efe'yi ziyaret eden Taşcıoğlu, Derneği merkezinin bulunduğu Wuppertal'da 3 bine yakın Kütahyalı'nın yaşadığını kaydetti.

Taşcıoğlu, bir süre önce AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel'in Almanya'daki derneklerini ziyaret etiğini ve kendisi ile bir çok aktivite üzerinde bilgi alış verişinde bulunduklarını dile getirdi.

Başkan İsmail Taşcıoğlu, "Geçtiğimiz dönemlerde Kütahya Belediyesi ve diğer kurumlarla da bilhassa sosyal sorumluluk alanlarında işbirliğimiz oldu. Ancak bu yeterli seviyede değil. Bu işbirliğinin daha da genişletilmesi gerekiyor. Bizim derneğin bulunduğu bölgede 3 bine yakın Kütahyalı yaşıyor. Bu gücün Kütahya ile birleşmesi halinde bir çok yeniliğe imza atılabilir" diye konuştu. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber