Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Ağustos 2017 - 18:33 Yorum: 0

Başkan Kadir Albayrak STK temsilcilerini ağırladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini makamında ağırladı.

Başkan Kadir Albayrak STK temsilcilerini ağırladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini makamında ağırladı.

Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Doğan, Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şube Başkanı Cemal Polat, Yeşilsırtlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazlı Özden, Eğitim İş Tekirdağ Şube Başkanı Hüseyin Eren, Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Meziyet Erol, Tekirdağ Çevre Koruma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Serap Alp ve Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Gökhan Gözde, Başkan Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret ederek Tekirdağ hakkındaki taleplerini dile getirdi.

Ziyarette, STK temsilcileri, Büyükşehir Belediyesinin alt ve üst yapı çalışmalarında önemli atılımlar gerçekleştirdiğini, bunun yanında Sahil Yolu'nun Saray, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Çorlu gibi denize kıyısı olmayan ilçelerde yaşayan vatandaşlar için önemli bir sosyal alan olduğunu belirterek, bu alanın cazibe merkezi haline getirilmesi konusunda vatandaşlardan aldıkları öneri ve temennileri dile getirdi. Ayrıca, STK'ların vatandaş ve yöneticiler arasında köprü olduğunu, bu konuda her türlü göreve hazır olduklarının altı çizildi.

Başkan Kadir Albayrak ise, STK temsilcilerinin ziyaretinde duyduğu mutluluğu dile getirerek, Sahil Yolu için çalışmaların devam ettiğini, bu konuda Büyükşehir Belediyesi ve diğer yönetici mercilerin birlikte çalışması gerektiğini söyledi. Başkan Albayrak ayrıca, STK'ların hem ülkenin hem de şehirlerin kalkınmasında önemli bir itici güç olduğunu ve bu anlamda Tekirdağ'da faaliyet gösteren STK'larla Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunmaktan son derece memnun olduğunu dile getirerek, bu alışverişin daha da artmasının Tekirdağ'ın geleceğinin olumlu yönde etkileyeceğini düşündüğünü belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber