Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Aralık 2017 - 13:24 Yorum: 0

Başkan Kafaoğlu:

Göreve yeni seçilen AK Parti Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Erden ve Yönetim Kurulu Üyeleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı...

Başkan Kafaoğlu:

Göreve yeni seçilen AK Parti Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Erden ve Yönetim Kurulu Üyeleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular. Başkan Kafaoğlu hep sevgi dilini kullanacaklarını ifade ederek "Sevgi altın anahtardır. Sevgiyi herkese yayacağız"dedi.

Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Erden ziyarette yaptığı konuşmada her zaman Başkan Zekai Kafaoğlu'nun yanında olacaklarını, çalışmalara ve ziyaretlere başladıklarını söyledi. Başkan Zekai Kafaoğlu siyasette bayanların aktif olduğunu ve 2004 yılında kadın kollarının çok çalıştığını hatırlatarak Balıkesir'de sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirterek şunları kaydetti: "Balıkesir için siyaset yapmıyoruz, ülkemiz için ve tüm mazlum ülkeler için siyaset yapıyoruz. Bizim her çalışmamız mazlum ülkelere güç olarak gidecek, akan kanı durdurmak için gidecek. Bu inanç ile çalışmalıyız. Bizim aldığımız her oy liderimize güç katıyor. Demokrasilerde en büyük güç oydur. İlk sınavımız 30 Mart 2019. Cumhurbaşkanımız Balıkesir'i kazanmamızı bekliyor. Bunun için değişimler gerçekleşti. Balıkesir daha önce Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldı, şimdi de alabilecek güçte. Balıkesir Kuva-yi Milliye şehri, Balıkesir vatan, millet, bayrak olunca en ön saflarda olmuş bir il. Sen-ben kavgaları ile bu davaya zarar veremeyiz, gerekirse biz feda olalım ama bu dava hedefine ulaşsın. Dedikodulara fırsat vermeyin. AK Partiliyim diyen herkes eşittir. Bizim için hepsi değerlidir. Hepimiz bir gemideyiz, bu gemiyi sağlıklı bir şekilde yüzdürmemiz lazım, kimsenin bu gemiye zarar vermesine izin vermemeliyiz. Herkesi kucaklayacak bir çalışma yürütmeniz gerekiyor. Birbirimizi seveceğiz, değer vereceğiz. Hep sevgi dilini kullanacağız. Sevgi altın anahtardır. Sevgiyi herkese yayacağız. AK Partili olmayan herkesi seveceğiz. Küsmek ve darılmak için bahaneler aramayın, sevmek ve sevilmek için çareler arayacağız. Nefislerimizi asla şaha kaldırmayacağız. Kibirlenmek ve gururlanmak gerekmemeli. 30 Mart seçimlerinde sizlere güveniyoruz".

Başkan Kafaoğlu:

Başkan Kafaoğlu:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber