Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ocak 2017 - 13:53 Yorum: 0

Başkan Kale’nin spora desteği sürüyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki amatör spor kulüpleri ile eğitim kurumlarına yönelik başlattığı sportif malzeme ve forma...

Başkan Kale’nin spora desteği sürüyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki amatör spor kulüpleri ile eğitim kurumlarına yönelik başlattığı sportif malzeme ve forma desteğini sürdürüyor.

Son olarak Acarlar Güneşspor ile Sandıklıspor Yöneticilerini makamında kabul eden Başkan Kale, daha sonra da Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig'inde mücadele eden İncirliova Belediyespor Bayan Futbol Takımını da ziyaret ederek ihtiyaç duyulan sportif malzeme ile formaları teslim etti.

İncirliova Belediye Başkanlığı görevine seçilmeden önce "Sporun ve Sporcunun yanında olacağız" diyerek söz veren Başkan Kale, aradan geçen süreç içerisinde ilçe genelinde çeşitli branşlarda mücadele eden tüm spor kulüpleri ile eğitim kurumlarının her zaman yanında yer alarak maddi ve manevi destek sundu.

Amaçlarının vatandaşları sporla buluşturmak ve gençlerin sportif müsabakalardan kopmamalarını sağlamak olduğunu dile getiren Başkan Kale; "Elimizdeki imkanlar doğrultusunda spora olan desteğimiz her zaman sürecektir. İncirliova Belediyesi olarak sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Amatör spor kulüplerinin genel olarak maddi ve manevi anlamda sıkıntılar yaşadığını ifade eden kulüp yöneticileri ise Başkan Kale'nin kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkürlerini sundu.

Başkan Kale’nin spora desteği sürüyor

Başkan Kale’nin spora desteği sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber